Direktlänk till inlägg 2 januari 2014

SAP för elektronisk fakturahantering

Av reservdelar - 2 januari 2014 15:45

Det är inte längre nödvändigt att hantera fakturor manuellt. Idag finns det nämligen bra alternativ som företag kan spara mycket pengar på att införa. Då det mesta idag sköts elektroniskt bör faktureringen inte vara ett undantag. Det är ju just denna biten som är en av de viktigaste för en hållbar ekonomi inom företaget, då det gäller att få in de belopp som faktureras så fort som möjligt. Utgifter och inkomster bör vara i balans, så att ligga ute med för mycket pengar är aldrig positivt.


Ett affärssystem som vuxit i popularitet genom åren är SAP. Företaget med samma namn som erbjuder detta system grundades i Tyskland på 1970-talet. SAP står för System Application Products och finns även under svensk regi sedan 1988. I takt med att mer avancerade lösningar efterfrågats när det gäller elektronisk dokumenthantering för företag har företaget utvecklat flera olika typer av lösningar.


Att använda SAP för elektronisk fakturahantering är ett exempel på en av de tjänster som är förknippade med företaget. Det var inte så värst längesedan fakturor endast hanterades manuellt, men de företag som helt gått över till e-fakturering skulle förmodligen aldrig gå tillbaka till den gamla metoden, då de har insett hur mycket enklare allt som har med fakturor att göra kommit att bli.

Genom att använda SAP för elektronisk fakturahantering kan till exempel alla leverantörsfakturor bokföras automatiskt, vilket sparar in på arbetskraft och därmed också tid.


Det är också lättare att ha kontroll över de fakturor som finns då det smarta systemet gör det enkelt att finna det man söker. Att inte använda sig av e-fakturering i dagens samhälle innebär en alltför stor kostnad och är därmed inte försvarbart.


För att hänga med i tiden och kunna erbjuda den snabba fakturahantering som idag förväntas gäller det att satsa på ett elektroniskt system.    

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av reservdelar - 30 december 2013 10:55

Att vi svenskar har tillgång till färskt vatten i kranen är en lyx som inte alla har. Detta till trots så dricker de allra flesta för lite vatten under dagen. En del tycker inte om ”smaken” av vatten. Om det finns någon direkt smak kan ju...

Av reservdelar - 13 april 2013 16:45

Förr i tiden fanns dörrkläppar på var mans ytterdörr i form av ståtliga lejon eller glada grodor, dels som utsmyckning men också eftersom det var på tiden innan ringklockan uppfanns. Ringklockans trevliga melodi kändes antagligen vänligare än dörrklä...

Av reservdelar - 31 mars 2013 13:45

Här ser vi Fritte som visar hur man sätter ihop en järnspis på bara en minut! Fritte kommer ifrån företaget Nacka byggnadsvård som säljer och köper gamla reservdelartill hus. ...

Av reservdelar - 13 mars 2013 12:45

Eldstäder har använts av människan i flera tusen år. På stenåldern använde man eldstäder dels som värmekälla men också för att laga mat. På den tiden bestod en eldstad oftast av en yta omringad av något föremål som inte kunde fatta eld, till exempel ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ reservdelar med Blogkeen
Följ reservdelar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se